Opruimen

Deze eerste maand van het jaar heb ik gebruikt om veranderingen aan te brengen. Opeens was er een aanleiding om mijn huis anders in te delen en januari bleek er een geweldige maand voor.

Van het een kwam het ander en voor ik het wist bekeek ik alles wat ik tegen kwam opnieuw. Wil ik het nog houden, weer opbergen, weggeven of opruimen? Met als resultaat dat er nu niet alleen in mijn huis en mijn laatjes meer ruimte is ontstaan, maar ook in mijn mogelijkheden. Opeens scheen de zon op een plek waar ik vroeger niet zo vaak kwam en de nieuwe indeling straalde rust en harmonie uit.

Als je dit leest bekruipt jou misschien ook het verlangen om veranderingen aan te brengen. Stel jezelf ook eens de vraag of je sommige dingen die je in je leven bewaard hebt nog wilt houden of liever wilt opruimen.

Hopelijk heb ik ook jou geïnspireerd om zelf de eerste stap te zetten om je leven opnieuw in te richten. Zo'n proces van opruimen wordt meestal beloond door een gevoel van nieuwe vrijheid en geeft ruimte voor vernieuwing in je leven.

Als coach kan ik je op verschillende manieren helpen om ruimte voor jezelf te creëren.

Kijk maar eens op mijn website of neem vrijblijvend contact met me op.

 

Misschien tot binnenkort? 

Met hartelijke groet,

 

Ellen 

 

 https://www.ellenrost-coaching.com/

info@ellenrost-coaching.com